Όροι ενοικίασης

 

Παρακαλώ, μην ξεχάσετε να γράψετε τον αριθμό πτήσης άφιξης, το όνομα του πλοίου ή του ξενοδοχείου – ανάλογα με το πού θέλετε να παραλάβετε το αυτοκίνητο.

Παρέχοντας μας τον αριθμό πτήσης αφίξεως μπορούμε να παρακολουθήσουμε το αεροπλάνο και να είμαστε ενημερωμένοι σε περίπτωση καθυστέρησης ή πρόωρης άφιξης! Έτσι, αν η πτήση σας καθυστερήσει, ένας υπάλληλος θα είναι εκεί και θα σας περιμένει ενώ αν πρόκειται να φτάσει νωρίτερα θα έχουμε το αυτοκίνητο έτοιμο προς ενοικίαση όσο το δυνατόν συντομότερα!

 

Αμελής οδήγηση:
Σε περίπτωση αμέλούς οδήγησης δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη:
– Το όχημα οδηγείται σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, σε ορεινές διαδρομές ή εκτός δρόμου (για παράδειγμα, απαγορεύεται η διαδρομή προς τον Μπάλο).
– Το όχημα οδηγείται μετά το πέρας της συμφωνημένης μίσθωσης όπως αυτή αναγράφεται στη σύμβαση (ή της προηγουμένως συμφωνηθείσας παράτασης αυτής).
– Ο ενοικιαστής προξενεί σκόπιμα ζημιά στο όχημα.
– Το όχημα χρησιμοποιείται σε αγώνα ή για τη μεταφορά προσώπων ή/και αντικειμένων έναντι χρημάτων.
– Ο οδηγός του οχήματος είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.
– Ο ενοικιαστής παραβιάζει τους κανόνες κυκλοφορίας (σήματα κυκλοφορίας, όρια ταχύτητας).

 

Πολιτική ακύρωσης:
Δεν υπάρχει ποινή ακύρωσης. Ο ενοικιαστής μπορεί να ακυρώσει την κράτηση ανά πάσα στιγμή δωρεάν.

 

Πολιτική καυσίμων:
Το αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα βενζίνης ή diesel όπως το παραλάβατε.

 

Άδεια οδήγησης & ηλικία οδηγού:
Δεκτές είναι όλες οι εθνικές άδειες οδήγησης που εκδίδονται στην ΕΕ, την Ελβετία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και τη Ρωσία. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης.
Ο οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών και να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος (12 μήνες). Μόνο τα εγγεγραμμένα στη σύμβαση πρόσωπα δικαιούνται να οδηγούν το όχημα και καλύπτονται από την ασφάλιση.

 

Καθυστερημένη επιστροφή / νωρίτερη επιστροφή:
Εάν το αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί αργότερα από ό, τι συμφωνήθηκε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων! Πρέπει να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην καθορισμένη τοποθεσία και την ώρα που ορίζεται στη σύμβαση ενοικίασης.
Παρακαλούμε, αν χρειαστεί να επιστρέψετε αργότερα, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό!
Εάν θέλετε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο νωρίτερα από ότι έχετε αρχικά κάνει κράτηση, δυστυχώς δεν θα σας επιστραφεί κάποιο ποσό (θα λάβετε όμως πίστωση για την επόμενη μίσθωση) – δεν υπάρχει ποινή για πρόωρη επιστροφή.

 

Παρεχόμενο μοντέλο:
Ενίοτε, ίσως χρειαστεί να παρέχουμε ένα διαφορετικό μοντέλο από αυτό που έχετε κάνει κράτηση (ίδια ή υψηλότερη κατηγορία), στην ίδια τιμή.

 

Σε περίπτωση ατυχήματος:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για το περιστατικό – όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα! Πάρτε φωτογραφίες του αυτοκινήτου και οποιουδήποτε άλλου οχήματος ή και του οδικού δικτύου, αν αυτό είναι απαραίτητο.

 

Πρόστιμα οδικής κυκλοφορίας / Κλήσεις:
Όλα τα πρόστιμα κατά τη διάρκεια της ενοικίασης υπάγονται στην ευθύνη του ενοικιαστή.

 

Προσωπικά αντικείμενα:
Η ασφάλεια κλοπής δεν καλύπτει τυχόν κλεμμένα μέσα από το αυτοκίνητο αντικείμενα του ενοικιαστή.

 

Χαμένα κλειδιά:
Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα αντικατάστασης χαμένων ή κατεστραμμένων κλειδιών και το κόστος εξαγωγής κλειδιών που κλειδώθηκαν στο αυτοκίνητο.

 

Μεταφορά εκτός νησιού:
Η γραπτή εξουσιοδότηση της εταιρείας μας απαιτείται από οποιονδήποτε ενοικιαστή επιθυμεί να μεταφέρει το αυτοκίνητο από και προς το νησί

 

Ιδιωτικότητα:
Συλλέγουμε στοιχεία σας όπως το πλήρες όνομα, το email, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία άφιξης, τη διεύθυνση IP κατά την υποβολή της φόρμας και όλες τις πρόσθετες / προαιρετικές πληροφορίες ενοικίασης που έχετε επιλέξει να εισάγετε ενώ προσπαθήσατε να λάβετε μια προσφορά μέσω της μηχανής ηλεκτρονικής κράτησης. Κανένα στοιχείο δεν θα αποθηκευτεί στο διαδίκτυο μετά το πέρας της ενοικίασης και κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν το επιτρέπει ο νόμος.